U Zvezdi ima i nezadovoljnih

Dejan Meleg

Iako je iza Crvene zvezde polusezona iz snova, u redovima aktuelnog šampiona Srbije ima i nezadovoljnih igrača. Ništa čudno, s obzirom na brojnost igračkog kadra kojim raspolaže Vladan Milojević.

Jedan od onih koji je mnogo više očekivao od dolaska na Marakanu je i Dejan Meleg. Posle nekoliko neuspešnih pokušaja, Zvezda je prošlog leta konačno angažovala bivšeg kapitena Vojvodine, ali se on nije naigrao u ovoj polusezoni.

Meleg je odigrao samo sedam mečeva za Zvezdu, a poslednji put u startnoj postavi našao se još početkom avgusta, na utakmici protiv Spartaka. Prema pisanju Mocart sporta, do rastanka Zvezde i Melega moglo bi da dođe već ove zime, a pitanje je hoće li ofanzivni vezista samo privremeno razdužiti crveno-belu opremu i otići negde na pozajmicu, ili će jednostavno raskinuti ugovor sa srpskim šampionom.

Isti izvor navodi da je novosadska Vojvodina izrazila želju da obnovi saradnju sa bivšim kapitenom i pomogne mu da karijeru vrati na put. Meleg, koji ima trogodišnji ugovor sa Zvezdom, u leto 2017. godine otišao je iz Vojvodine u Kajzeri, ali je za turski klub prošle sezone odigrao samo četiri utakmice.

Komentari
Advertisements