Trinkijeri o Igokei: Mnogo talenta, veoma opasni, znamo šta treba da radimo

Andrea Trinkijeri

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza ovog vikenda se nastavlja ABA liga.

Na programu će biti utakmice 10. kola regionalnog takmičenja, a košarkaše Partizana očekuje gostovanje u Laktašima. Trener Andrea Trinkijeri izjavio je da njegovi igrači izlaze na megdan ekipi koja ima mnogo talenta i u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici.

Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo. Biće teška utakmica, sa puno borbe, i mi da bi igrali kako želimo, na terenu moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo, rekao je Italijan, a preneo klupski sajt.

Kapiten Partizana, Novica Veličković, veruje u trijumf, a posebno je naglasio podršku navijača u Laktašima.

Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. Sa druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bi se u Beograd vratili sa pobedom. Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali, sutra biti još veći, izjavio je Veličković.

Komentari
Advertisements