Milojević: Na pobedu do poslednjeg atoma snage

Vladan Milojević, Crvena zvezda - Liverpul 2:0

Poslednju evropsku utakmicu u 2018. godini Crvena zvezda će odigrati u utorak protiv Pari Sen Žermena.

Iako u Beograd dolaze fudbaleri koji su među najboljim i najkupljim na svetu trener Vladan Milojević sa igračima nijednog trenutka ne razmišlja o odstupanju.

Ne treba puno pričati o Pari Sen Žermenu. Oni su prava ekipa, takmičarska, sa velikim zvezdama. Ne plašimo se nikoga, imamo respekt prema njima, ali nadam se da nećemo imati respekt kao u prvoj. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, treba da uživamo u meču. Borićemo se do poslednjeg atoma snage, a šta će nam to doneti uz Božiju pomoć, to ćemo videti posle utakmice, rekao je Milojević, a prenela Beta.

Utakmice kao što je ova novac ne može da kupi.

Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što novac ne može da kupi. Ako je trebalo da biramo s kojom utakmicom da zatvorimo ovu uspešnu 2018. godinu pred našim navijačima, PSŽ je jedna od ekipa koje bismo želeli da vidimo ovde. PSŽ je jedna ekipa pravljena da dođe do finala i uzme finale LŠ, kao i ove dve druge u grupi. Jesmo u teškoj grupi, ali to nam je sigurno omogućilo da dosta napredujemo, dodao je Milojević.

Posebnih priprema za ovaj meč nema, u svaku utakmicu Zvezda ulazi da pobedi.

Mi svaku utakmicu idemo da pobedimo. Od igrača tražim da rade ono što i do sada, nema specijalne pripreme. Sutra je jedna sjajna i bitna utakmica za nas. Jedan od bitnih i velikih događaja. Imamo obavezu da damo sve od sebe, a što se tiče kalkulacija, neka bude kako bude, to ću i tako prihvatiti. Ponosan sam na naše navijače, oni će imati priliku da pobede u njihovoj utakmici, ako mogu da kažem, oni su sigurno već prošli grupu. Sutra je odlična prilika da predstavimo našu zemlju i Beograd na pravi način, zaključio je Milojević.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počeće u 21 sat.

Komentari
Advertisements