Obradović nakon eliminacije: Nismo se adaptirali na suđenje

Ljubomir Obradović

Selektor ženske reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, rekao je nakon današnje eliminacije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj da će ekipa dati sve od sebe u poslednjem meču kako bi se radosni vratili u domovinu.

Srbija je izgubila od Crne Gore rezultatom 28:27 i tako su naše rukometašice izgubile svaku šansu da se nađu u narednoj fazi takmičenja.

– Bio je ovo odlučujući meč za obe selekcije. Imali smo jasnu situaciju da sa dve pobede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici. Ostaje nam utakmica sa Francuskom. Biće privilegija igrati protiv šampiona sveta u punoj dvorani. Daćemo svoj maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni.

Rukometašica na poziciji pivota Slađana Pop Lazić istakla je da se ekipa borila, ali da to nije bilo dovoljno da bi se savladala Crna Gora na ovom meču.

– Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Složila bih se sa trenerom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile – rekla je Pop Lazić.

Komentari
Advertisements