Džajić: Milojević će napraviti pravu taktiku, ljudski je nadati se

Dragan Džajić

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić pred duel sa Pari Sen Žermenom podseća da su na beogradsku „Marakanu“ stizala i zvučnija imena od Nejmara i Mbapea i nada se da bi crveno-beli mogli da naprave velko iznenađenje.

– Ni prvi ni poslednji put da svetske zvezde dolaze na “Marakanu”. Veliki su to igrači, posebno Nejmar i Mbape, ali i pre njih su dolazili mnogi, preko Pelea i Maradone do Krojfa i Bekenbauera. Kapa dole Pari Sen Žermenu, oni su favoriti, ali dok god ima šanse – ljudski je nadati se. U suprotnom, zašto bi se onda fudbal igrao – rekao je počasni predsednik Crvena zvezde za “Blic”.

Zvezdino oružje biće i podrška navijača.

– Njih više ne bi trebalo ni pozivati. Pokazali su kako se voli klub. Bilo ih je na svim evropskim utakmicama, kao i u subotu protiv Napretka. Za meč protiv PSŽ-a rasprodali bi još jedan stadion. To je Zvezda. Voleo bih da im se revanširamo pobedom, siguran sam da igrači imaju veliku želju. Ali ne pitaju se samo oni. Naši fudbaleri su pokazali da mogu da igraju protiv jakih protivnika. Što manje grešaka budemo pravili, sve ćemo imati veće izglede da izborimo dobar rezultat.

Džajić veruje da će Vladan Milojević napraviti najbolju taktiku.

– To će trener Vladan Milojević sa fudbalerima da uredi, kao i dosad, ne sumnjam. Nadam se da će napraviti pravu taktiku, a na igračima je da se nje pridržavaju do kraja. Kada će ako ne sada.

Crveno-beli igraju godinu iz snova.

– Bez obzira na rezultat protiv PSŽ-a, Zvezda ima izvanrednu sezonu. Lider je Superlige, što je vrlo bitno i prevashodni cilj ove ekipe. Sve ostalo je veliki plus. Trebalo bi svi da budu zadovoljni postignutim. Naravno, uvek može više, ali činjenica je da su prebačena očekivanja. U svakom pogledu sezona je super. I igrački i rezultatski i materijalno – podvukao je Džajić.

Komentari
Advertisements