ZVANIČNO: Pavkov u Zvezdi još četiri godine!

Milan Pavkov na severno tribini, Crvena zvezda - Liverpul 2:0

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda produžila je ugovor sa napadačem Milanom Pavkovim do 2022. godine, ozvaničeno je danas.

Klub iz Ljutice Bogdana je tako prekinuo spekulacije oko budućnosti visokog napadača, a mladi Begečanin je naplatio svoje odlične partije ove sezone, od kojih se naravno ističe utakmica protiv Liverpula kada je postigao dva pogotka u pobedi crveno-belih.

Pavkov je novi ugovor potpisao u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe – poručio je Pavkov.

I Mitar Mrkela je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje sa visokim napadačem.

– Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada – rekao je Mrkela.

Komentari
Advertisements