SRPSKI ŠTOPER NA CENI: Rajkovića žele tri kluba iz Serije A!

Slobodan Rajković

Dugo je sebe tražio Slobodan Rajković u mnogim klubovima, ali se čini da ove sezone igra svoje najbolje partije u Palermu, pošto se ova ekipa nalazi na prvom mestu Serije B, za šta je između ostalog u mnogome zaslužan i srspski štoper.

Italijanski mediji uveliko pišu o interesovanju nekoliko kluba iz Serije A, a za sada su najkonkretniji Bolonja, SPAL i Kjevo, koji će po svemu sudeći do poslednjeg dana voditi veliku borbu za opstanak.

Slobodan Rajković igra u Palermu već treću sezonu, ali treba dodati da je u prve dve imao dosta problema sa povredama, i ukupno je odigrao samo dvadesetak utakmica. U ovo vreme prošle godine se lečio od povrede kolena koja ga ja sa terena odvojila godinu i po dana.
– Iskreno, bio je to najgori period u mom životu. Razmišljao sam da odustanem i prekinem karijeru. Ipak, rešio sam da radim naporno na oporavku i da se vratim – rekao je Rajković nedavno za „Gazetu delo sport“.

Srpski štoper je važio za jednog od najvećih talenata evropskog fudbala kada ga je iz OFK Beograda kao 16-godišnjaka kupio Čelsi. Međutim, ovaj fudbaler nikada nije u potpunosti pokazao sav svoj raskošni talenat.

Komentari
Advertisements