Radnički o skandalu u Kruševcu: Pokušaj da se baci mrlja na istorijski uspeh

Nenad Lalatović

Povodom skandala na konferenciji za medije posle utakmice Napretka i Radničkog, oglasio se i klub iz Niša.

Nišlije smatraju da je Nenad Lalatović isprovociran kako bi se bacila mrlja na istorijski uspeh Radničkog, koji je jesenji deo sezone završio na drugom mestu.

– Sama konferencija počela neuobičajnim pitje anjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare.

Ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak da je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog, navodi se u saopštenju Nišlija.

Iz Radničkog tvrde da Lalatović nije pokazao srednji prst prema loži stadiona u Kruševcu i dodaju:

– Pitanje PR-a Napretka je bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident, zaključuje se u saopštenju Radničkog iz Niša.

Komentari
Advertisements