Vučelić: Flagrantna nepravda prema Partizanu, deo duže diskriminacije!

Zvezdan Terzić i Milorad Vučelić

Završen je prvi deo seone u Super ligi Srbije.

Partizan zauzima treću poziciju sa čak 15 bodova manje u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

Crno-beli su u petak remizirali sa Mačvom u utakmici odigranoj u veoma teškim uslovima. Predsednik Partizana Milorad Vučelić je za Sportski žurnal na sarkastičan način prokomentarisao nedavne događaje u srpskom fudbalu.

Pogrešili smo: nismo spremili ekipu za sankanje i skijanje. Da smo znali, mogli smo u sportskom društvu da nađemo ljude sposobnije za te sportove. Naša zabuna, sudija je tako odlučivao zato što je mislio da je reč o sankanju, skijanju, zimskim sportovima, rekao je Vučelić za Sportski žurnal.

Partizan je zapretio da će istupiti iz lige, izdato je saopštenje, a prvi čovek beogradskog kluba je još jedanput naglasio da Zajednica Super lige Srbije ima dvostruke aršine prema crno-belima.

Jednostavno, utakmica je odigrana u totalno neregularnim uslovima i to ne podleže nikakvoj diskusiji! Pritom, drugi mečevi se odlažu beskonačno, krše se osnovna pravila, igra se u ponedeljak umesto u subotu… Flagrantna nepravda prema Partizanu, deo duže diskriminacije!, dodao je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements