POVRATAK NA MESTO USPEHA: Jovetić se vraća u Seriju A!?

Fudbaler Monaka i reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić ima mnogo problema sa povredama ove sezone, pa je tako svoj poslednji meč odigrao još 24. oktobra ove godine.

Tog datuma je ekipa iz kneževine igrala meč Lige šampiona protiv Briža, ali je crnogorski reprezentativac meč morao da napustio još u 12. minutu zbog povrede.

Ipak, danas se pojavila informacija da je za usluge nekadašnjeg fudbalera Partizana zainteresovana Roma koja želi da vidi Jovetića u timu po svaku cenu!

„Vučici“ ne ide uopšte po planu u Seriji A, a pred nastavak iskušenja na Apeninima ali i u Ligi šampiona, Stevan Jovetić je viđen kao odlično pojačanje. Po nekim nezvaničnim informacijama, sportski direktor Monći insistira da se ovaj transfer realizuje već u januaru, jer smatra da tim iz Rima ima velikih problema sa realizacijom.

Sa druge strane, pošto Tijeri Anri želi ove zime da tim rekonstruiše po svojim željama i afinitetima, a Jovetić nije deo istih, izgleda da njegovi putevi vode u Rim.

Stevan Jovetić je ove sezone zabeležio samo šest nastupa za ekipu Monaka i uspeo je jednom da se upiše u listu strelaca.

Komentari
Advertisements