Renfro o odluci da pređe u Partizan, navijačima, Saši Obradoviću…

Košarkaši Partizana

Na novogodišnjem koktelu u KK Partizan novinar Sportske centrale je razgovarao sa najnovijim pojačanjem crno-belih Aleksom Renfrom.

Iskusni plejmejker je obelodanio zbog čega je doneo odluku da se pridruži Partizanu.

Imao sam klauzulu u ugovoru i mogao sam da idem. Menadžer mi je preporučio Partizan. On se brine o tim stvarima. Moje je da igram, a on brine o drugim stvarima. Dopala nam se priča obojici. Mnogo stvari znam o Partizanu. Prva stvar za moj dolazak je poznati trener. Takođe, tradicija je vezana za Partizan, kao i velika podrška navijača. Igrao sam u istom takmičenju protiv Partizana, trekao je Renfro.

Renfro je ostavio sjajan utisak u ekipi Galatasaraja, a navijači ne mogu da prežale njegov odlazak. Nada se da će takav status imati i u Partizanu.

Imali smo sjajnu sezonu. Drago mi je da čujem da sam ostavio utisak na navijače, nadam se da ću i ovde ostaviti pozitivan utisak.

Nekadašnji reprezentativac BiH je istakao da u 2019. godini želi mnogo timskih uspeha Partizanu.

Želim da mojoj porodici bude dobro, a što se tiče Partizana želim nam mnogo pobeda, timskih pobeda, to je mnogo važnije od individualnih stvari.

Bivši igrač Barselone demantovao je da je u lošim odnosima sa srpskim trenerom Sašom Obradovićem i naglasio da mu nije žao što više ne igra za BiH.

U sjajnim sam odnosima sa Sašom Obradovićem. Takođe, nemam problem što ne igram u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, dodao je Aleks Renfro.

Komentari
Advertisements