Vučelić: Pošteno posrćemo, ovo je vreme iskušenja

Milorad Vučelić i Biljana Obradović

FK Partizan je predstavio kalendar za 2019. godinu ili kako je rekao predsednik kluba Milorad Vučelić, za „vreme iskušenja“.

– To je jedini kalendar koji vam omogućava da se pravilno orijentišete u vremenu. Znate koji je datum, znate koje je vreme, koje je doba. To su sve datumi iz prošlosti vezani za naše velike pobede, za naše poraze, za naša iskušenja. Ovo je vreme iskušenja za Partizan, nije vreme pada, a iako je posrtanje to je onda ono gorko posrtanje. Pošteno posrćemo i takmičarski, ne nameštemo da bi se izvadili i ne potežemo nameštanje kao neki spas i izbavljenje, rekao je Vučelić na promociji kalendara za novu godinu u hotelu Cepter, prenosi Tanjug.

Miroslav Vulićević i Danilo Pantić

Partizan je posle prvog dela sezone na trećem mestu, sa šest bodova manje od Radničkog i čak 15 od lidera Crvene zvezde.

– Nećemo koristiti nameštanje kao vid uspeha. Naći će se tu i žrtve, biće svega od toga i u narednoj godini. Kada svi misle da se nebo zatvorilo, uvek je bilo rešenja kroz istoriju Partizana. Verujem da će naredna godina biti bolja od prethodne, zaključio je Vučelić.

Komentari
Advertisements