Krstajić popustio: Milivojević će dobiti poziv

Luka Milivojević

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević dobiće poziv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije, prenosi Sportski žurnal.

Takav epilog najavile su i Krstajićeve reči, ali i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, pa se očekuje da se reši sukob na relaciji selektor – Milivojević započet na Mundijalu u Rusiji.

Tada je Milivojević imao mnogo zamerki na taktiku Krstajića odmah nakon duela sa Švajcarskom (1:2), kasnije je i sve češće javno izražavao nezadovoljstvo, propustio i kompletnu Ligu nacija, ali je selektor ponavljao da mu ne zamera i da će ga pozvati kada dođe pravo vreme, iako je vezista bio optužen za pokušaj puča.

U novoj godini, gde Srbiju čeka veliki zadatak da se plasira na EURO posle dve decenije, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza smatra da je vreme da Milivojević ponovo obuče dres „orlova“.

– U ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija sa obe strane, ali mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju, isto kao što selektor nema pravo da ga ne pozove u nacionalni tim, rekao je Kokeza za Žurnal.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije igra u Lisabonu protiv aktuelnog šampiona Evrope na startu kvalifikacija.

Komentari
Advertisements