Nikolić o čuvenoj tituli i razlozima zbog kojih je napustio Partizan

Marko Nikolić Videoton

Marko Nikolić sa uspehom predvodi mađarski klub MOL Vidi, koji je u sezoni 2017/2018 doveo do šampionske titule.

Pre odlaska u ekipu iz Sekešfehervara, mladi stručnjak je sedeo na klupi Partizana, koji je tada došao do duple krune, u sezoni, koji će dugo pamtiti svi oni kojima su crno-bele boje u srcu.

Nikolić se u intervjuu za „Sport klub“ osvrnuo na nezaboravne dane u Humskoj.

Najlepša sezona u životu! Osvajale su se titule i pre, osvajaće se i posle, ali kao tad – nikad! Ona proslava, autobus, ono sve… Nezaboravno! Konstantne posete 15-20 hiljada ljudi, osećalo se zajedništvo! To osećam i danas kad dođem u Beograd i izađem na ulicu… Svi koji su bili deo toga mogu da budu ponosni i svi će pričati svojim naslednicima o tome. Ja hoću sigurno!, rekao je Nikolić za „Sport klub“.

Nikolić je naglasio da je opšte stanje u srpskom fudbalu i zasićenje dovelo do toga da prihvati ponudu iz Mađarske.

Nije bilo baš dan posle osvajanja duple krune, kao što se govori. Prošlo je nekoliko… Dobio sam ponudu i sutradan rešio da odem. Jednostavno, radio sam 10 godina u Superligi, osetio sam potrebu da idem u inostranstvo i oprobam se tamo. Bilo je vreme… Naravno, i ambijent u našem fudbalu, kompletna situacija, gde se stalno traže neke intrige, afere, komentariše suđenje… Sve je to uticalo na moj odlazak, dodao je sadašnji trener MOL Vidija.

Komentari
Advertisements