LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE INTERA: Ikardi daleko od novog ugovora!

Fudbaler i kapiten milanskog Intera Mauro Ikardi nije ni blizu potpisivanja novog ugovora sa tim klubom, potvrdila je danas njegova supruga i agent Vanda Nara.

S novim prelaznim rokom, dolazi i nova spekualcija oko eventualnog odlaska Maura Ikardija iz Intera. Nije tajna da je Real Madrid zainteresovan za usluge argentinskog napadača već neko vreme, ali konkretna ponuda za sada nije poslata na ,,Đuzepe Meacu“. Međutim, ukoliko se pritisak na klub od strane njegove supruge Vande Nare, koja mu je ujedino i menadžer, nastavi, neko od brojnih evropskih ugovora bi to mogao da iskoristi.

– Kako stvari danas stoje, Ikardijev novi ugovor sa Interom je daleko od realizacije. Postoji nekoliko važnih klubova koji su zainteresovani da dovedu Maura, a mi smo veoma daleko od dogovora sa Interom. Razlog za tako nešto jeste što od njih nismo dobili zadovoljavajuću ponudu – rekla je Vanda Nara za španski ,,As“.

Ipak, njegova supruga nije odbacila mogućnost da do dogovora sa upravom ,,nerazura“ dođe u nekom trenutku.

Iako smo veoma daleko od toga u ovom momentu, ne mogu da odbacim tu mogućnost. Ipak, nije logično da Mauro produži ugovor i da pored toga ima ista primanja kao i sada. U veoma smo dobrim odnosima sa dva najveća španska kluba, koji su veoma zainteresovani za Maura. Takođe, postoji jedan klub iz Španije i jedan iz Engleske – otkrila je Vanda Nara.

Aktuelni ugovor Maura Ikardija ističe 2021. godine, a prema navodima ,,Gazete“, želja Vande Nare i argentinskog napadača je plata od devet miliona evra godišnje.

Komentari
Advertisements