Iliev postavio prioritete: Dominacija u naredne dve-tri godine

Bata Mirković i Ivica Iliev

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, izjavio je da neće žuriti kada su u pitanju pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Prioritet je ofanzivna linija tima, traže se igrači sa drugačijim karakteristikama od ovih koji su trenutno tu, a od dolazaka će zavisiti i odlasci.

Jednostavno, nigde ne žurimo. Iz prostog razloga: neće ni da bude previše promena, tri-četiri nova igrača, verovatno. U principu, mora da se pogodi! Naravno, to nikad ne znate. Potrebno je da budemo obazrivi. Verujem, u najkraćem roku, do kraja treće sedmice januara. Nije nam o glavu, što se kaže, tek je početak priprema, akcenat je na fizičkoj spremi, ako i stignu za desetak dana neće nešto previše da izgube. Tražimo igrače u ofanzivnom delu, različitih karakteristika od onih koje imamo. I na bekovskim pozicijama, verovatno. Odlasci će zavisiti od dolazaka, a sve će se najverovatnije dogoditi do puta u Tursku, rekao je Iliev za Sportski žurnal.

Iliev je istakao šta su prioriteti za naredni period.

Postavili smo prioritete: mnogo mladih igrača, to je već praksa poslednjih godinu. Škola je izbacila, ili tek će, četiri-pet vanserijskih igrača, pravimo bazu da u naredne dve-tri godine budemo dominantni. Svesni smo situacije, moramo da se pogledamo u ogledalo – lažnom borbom možemo sebi da naškodimo. Pokažimo ove polusezone da smo na pravom putu, da stvaramo vrhunsku ekipu, kadru da pobedi svakog, zaključio je sportski direktor crno-belih.

Komentari
Advertisements