Mladi štoper na pripremama Partizana: Ugleda se na Kjelinija, Ramosa i Matića

Strahinja Pavlović

Fudbaleri Partizana počeli su u utorak pripreme za prolećni deo sezone, a među igračima koji su se pojavili na prozivci Zorana Mirkovića našao se i igrač od kojeg mnogo očekuju u Humskoj u budućnosti.

Strahinja Pavlović je štoper rođen 2001. godine, a ovo će mu biti druge pripreme sa prvim timom crno-belih nakon što je šansu dobio i letos kod Miroslava Đukića.

Velike zasluge što sam sada u prvom timu idu mom treneru Slađanu Šćepoviću koji me je dosta toga naučio. Treća sam godina i idem vanredno u Sportsku gimnaziju, koja se pokazala kao odličan izbor. Prve dve godine sam išao redovno, ali treću nisam mogao zbog obaveza prema prvom timu, pa sam morao da je upišem vanredno. Prošle godine, početkom maja, trener me je nazvao i rekao da ću sutra trenirati sa prvim timom. Bio bio sam veoma srećan! Već sutradan sam delio svlačionicu sa istim tim ljudima kojima sam do skoro dodavao lopte ili ih gledao preko malih ekrana. Bilo mi je jako drago zbog toga, a posebno što su me svi lepo prihvatili kao da sam sa njima bio već neki duži period. Posle toga sam bio na prvom delu letnjih priprema i evo me sad na zimskim. Rad sa prvim timom je mnogo ozbiljniji nego u omladinskoj školi, ali sam se brzo prilagodio tome. Na terenu mogu mnogo toga da naučim od drugih iskusnijih igrača i veliko je uživanje trenirati sa takvim momcima. Nadam se da ću uskoro i zaigrati sa njima, izjavio je Pavlović za klupski sajt.

Pavlović je u mlađim kategorijama igrao gotovo na svim pozicijama.

Kada sam bio mlađi igrao sam na raznim pozicijama od špica do beka, to je valjda razlog što i sada mogu da se snađem na više pozicija, ali sam se skrasio na štoperu i to mi najviše odgovara. Moji trenutno omiljeni igrači su Kjelini i Ramos, ali takođe mnogo volim i Matića, zaključio je talentovani fudbaler Partizana.

Komentari
Advertisements