Vojvodina počela pripreme jača za svog bivšeg igrača

Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Vojvodine zvanično su počeli pripreme za prolećni deo sezone.

Na današnjem okupljanju pojavilo se 39 fudbalera, a u odnosu na prvi deo sezone nema Lazara Đorđevića, Ismaila Beka Fofane i Darka Bjedova koji su ove zime sporazumno raskinuli ugovor sa klubom.

Među starosedeocima se pojavio i nekadašnji fudbaler Vojvodine, Vuk Mitošević, koji je jesenji deo sezone proveo u mađarskoj Kišvardi, a očekuje se da narednih dana potpiše ugovor sa novosadskim superligašem.

Sledi nam naporan i težak rad, a iz svog ličnog iskustva znam da su zimske pripreme uvek najteže. Ciljevi kluba su vam poznati i shodno tome ćemo i da radimo, a ja ću vam opet, kao i prvog dana kada sam preuzeo funkciju šefa stručnog štaba, ponoviti da želim poštovanje, koje je za mene ključna stvar. Koliko poštovanja budete pokazali prema mojim saradnicima i meni, toliko i još više poštovanja ćemo mi ukazati vama. Od prvog dana, očekujem maksimalnu ozbiljnost i angažovanost, rekao je trener Vojvodine, Radovan Krivokapić.

Ekipa će u prvom delu priprema trenirati u Novom Sadu, nakon čega sledi put u turski Belek gde će odigrati pet prijateljskih utakmica.

Komentari
Advertisements