KSS potpisao ugovor sa Rajfajzenom i proglasio nabolje za prošlu godinu

Novogodišnji koktel Košarkaškog saveza Srbije

U petak je održan novogodišnji koktel Košarkaškog saveza Srbije na kojem su sumirani rezultati za 2018. godinu, a potpisan je i ugovor sa Rajfajzenom.

Predsednik KSS, Predrag Danilović, zahvalio se svim poslovnim partnerima na saradnji.

Hvala svim poslovnim partnerima na saradnji i to stvarno mislim, jer nije floskula već nam omogućuje da svim našim košarkašima omogućimo najbolje uslove. Velikih seniorskih takmičenja nije bilo u prethodnoj godini, ali smo imali kvalifikacije, spomenik našim utemeljivačima košarke, žreb za ženski eurobasket i akademiju povodom 70 godina košarke u srbiji. Želim svima sve najbolje za Božić i Novu godinu, rekao je Danilović.

Novoggodišnji koktel KSS i potpisivanje ugovora sa Rajfajzenom

Zoran Petrović je izrazio ponos što Rajfajzen može da bude deo ove priče.

Jako smo ponosni što možemo da budemo deo ove priče koja traje 70 godina. Ogromna nam je čast što smo sponzori KSS i ženske i muške reprezentacije. KSS ima sjajan tim profesionalaca, izjavio je Petrović.

Na koktelu su dodeljena priznanja najboljima za proteklu godinu. U izboru sportskih novinara najbolji srpski košarkaš je Nikola Jokić, a nakon što je prikazana njegova video poruka nagradu je u njegovo ime primio otac Branimir Jokić.

Novogodišnji koktel KSS, najbolji za 2018. godinu

Najbolja košarkašica je Aleksandra Crvendakić, a specijalne nagrade dobili su ženska reprezentacija uzrasta do 20 godina za srebro na šampionatu Evrope, muška selekcija do 18 godina za zlato na EP u Rigi i reprezentacija u basketu 3×3, šampion sveta.

Komentari
Advertisements