Oglasio se i Đoković: Moram priznati da je ovo priličan šok za mene

Novak Đoković

Endi Marej je u Australiji saopštio da će uskoro završiti tenisku karijeru, jer više nema snage da se bori sa povredama.

Britanski as će po svemu sudeći odigrati poslednji Autralijan Open, na kojem je igrao u pet finala. Njegov veliki rival i prijatelj, koji ga je u finalima turnira u Melburnu savladao četiri puta, Novak Đoković, istakao je da saoseća sa Marejem.

Moram priznati da je ovo priličan šok za mene, jer smo isto godište, ista generacija. Tužno je videti ga da prolazi kroz šta trenutno prolazi. Kao neko ko je prolazio kroz sličnu situaciju zbog povrede lakta u poslednjih nekoliko godina saosećam sa njim. Trenirao sam sa njim pre nekoliko dana i popričali smo. On je veliki šampion i moj prijatelj iz detinstva. Malo je tužno kada pomislimo da mu je ovo možda poslednji Australijan Open, ali mu želim sve najbolje. Ima mnogo stvari u životu zbog kojih može da bude zahvalan, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta je prokomentarisao i svoj žreb na prvom Grend slem turniru u sezoni.

Jasno je da znam kakav me raspored čeka u svim rundama, ali moram da usmerim sav svoj fokus na prvog narednog protivnika, dodao je Novak Đoković.

Komentari
Advertisements