Tomić pred Igokeu: Naša obaveza i njihova reakcija

Milan Tomić

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Laktaše gde će u subotu imati priliku da nastave ovosezonski pobednički niz u ABA ligi.

Trener Milan Tomić ima dosta problema pred ovaj meč, ali je naglasio da ekipa ima obavezu da odigra dobro.

Utakmica u Laktašima, novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica, imamo problem, neću moći da računam na Lazića, Cirbesa, Bili Beron je dobio udarac u koleno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, koncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera, doveli su i novog igrača, menjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč, rekao je Tomić za klupski sajt.

Ognjen Dobrić se prisetio nekih prošlih utakmica iz Laktaša i izrazio nadu da će publika imati šta da vidi.

U odnosu na prvi meč koji smo igrali u Beogradu, Igokea je prertpela dosta promena. Dobar tim, sada i sa novim trenerom, otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima, i zato se nadam da će publika imati šta da vidi i u subotu. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži u subotu, jer nas čeka dobar protivnik, izjavio je Dobrić.

Utakmica Igokea – Crvena zvezda na programu je u subotu od 17 časova.

Komentari
Advertisements