Zvezda počela pripreme, Milojević najavio revidiranje spiska

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su zimske pripreme, a neposredno pre prvog treninga novinarima se obratio trener Vladan Milojević.

Milojević je predstavio plan i program priprema i naglasio da su očekivanja za proleće velika.

U subotu završavamo sa lekarskim pregledima, a u Termama Čatež predviđen je početak intenzivnog rada i taktičke pripreme ekipe. Potom slede dve nedelje rada u Turskoj, gde ćemo se fokusirati na uigravanje ekipe kroz prijateljske utakmice. Očekivanja od proleća su velika, želja je dupla kruna, odnosno trofeji u Superligi i Kupu Srbije. Uspešna jesen nam je podstrek da radimo još napornije i daćemo sve od sebe da dođemo do zacrtanih ciljeva, rekao je Milojević.

Trener jesenjeg šampiona je dodao da će spisak igrača koji su se javili na prvu prozivku sigurno biti revidiran.

U ovom trenutku imamo dosta igrača koji se vraćaju sa pozajmica, priključeni su i omladinci, nemam problem sa brojem igrača koji će ići u Sloveniju, ali ćemo sigurno revidirati spisak, naročito pred put u Tursku. Prelazni rok je živa stvar i treba biti oprezan. Klub je ostavio prostor po pitanju konačnog spiska, ali sve to je deo posla i uobičajena situacija tokom priprema. Ono što smo želeli smo i ostvarili, doveli pojačanja na potrebnim pozicijama, ali ne treba gledati samo trenutno već i misliti unapred, ukoliko se pojavi na tržištu interesantan igrač sigurno ćemo reagovati, ali sam veoma zadovoljan kako gospodin Mitar Mrkela vodi svoj deo posla.

Izrazio je posebno zadovoljstvo jer je na okupu ostalo 90 odsto igrača.

Poznato je kako klub funkcioniše i dobro je što bar 90% tima imamo na okupu. Sigurno nećemo reći ne za kvalitetne igrače, ali ono što je bitno je da steknemo uvid u raspoložive snage, a prvi put od svog dolaska mogu da kažem da je veliki procenat igrača ostao zbog čega sam veoma zadovoljan. Ponovio sam mnogo puta, najsrećniji ću biti kad se završi prelazni rok, jer ću tada znati konačan spisak igrača na koje mogu da računam, zaključio je Milojević.

Na raspolaganju Vladanu Milojeviću u narednom periodu biće: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Rašid Sumaila, Miloš Vulić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Nemanja Milunović, Ze Markos, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Stefan Cvetković, Erik Jirka,  Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Kafu, Ričmond Boaći.

Podsetimo, rivali tokom priprema Crvenoj zvezdi biće Vaker Nordhauzen (28. januar), Austrija (30. januar), Ludogorec (2. februar), Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

Komentari
Advertisements