„Orlovi“ žale za pobedom i obećavaju veliku borbu protiv Francuza

Detalj sa utakmice Srbija - Rusija

Rukometaši Srbije nisu bili zadovoljni remijem sa Rusijom na startu Svetskog prvenstva, ali nemaju mnogo vremena da žale za propuštenom prilikom za pobedu. Već večeras od 20.30 časova, očekuje ih duel sa Francuskom.

– Podelili smo bodove što nismo smeli da dozvolimo. Bili smo puno bolji. Rusija je jako kvalitetna reprezentacija, ali igrali smo maksimalno i dali 300%. Želeli smo pobedu u prvom meču, ali nismo uspeli. Tužni smo, ali moramo da ohladimo glave, da zaboravimo na utakmicu i spremimo se za Francuze, rekao je Bogdan Radivojević.

I Draško Nenadić je žalio za pobedom:

– Šteta što nismo pobedili, ali sitnice su odlučivale. Analiziraćemo gde smo grešili i idemo dalje. Niko ne može da ospori da smo se borili. Greši se, ali smo dali sve od tebe. Francuska je izuzetan protivnik, na svim mestima su dobro pokriveni. Nećemo se predati, pripremićemo se za taj meč i dati sve od sebe.

Mijajlo Marsenić je poručio:

– Sreća mora i da se zasluži. Na +4 smo morali da privedemo utakmicu kraju. To je realnost. Ne mogu da se pomirim sa ovim rezultatom, jer znam kako je sve išlo kako treba. Mnogo me raduje igra u napadu, dosta lakih golova iz izgrađenih šansi. Na kraju rezultat koji Rusi nisu zaslužili. Zaslužili smo pobedu, ali šta je, tu je. Idemo dalje. Čekaju nas Francuzi, borba do samog kraja, a onda tražimo šansu protiv Koreje i Brazila.

Komentari
Advertisements