Pecarski: Velika je promena za mene da ovako mlad dobijem tako ozbiljnog trenera

Marko Pecarski na utakmici protiv Lokomotive

Marko Pecarski je dobio priliku protiv Krke u utakmici 15. kola ABA lige.

Mladi krilni centar iskoristio je ukazanu šansu i zabeležio 10 poena za 20 minuta na terenu u ubedljivoj pobedi crno-belih nad slovenačkim predstavnikom.

U razgovoru za Novosti, Pecarski je istakao da se nada da će i ubuduće opravdati poverenje trenera Andree Trinkijerija.

Drago mi je što je ekipa dobro otvorila utakmicu, pa sam i ja dobio šansu posle dužeg vremena. Srećan sam što sam iskoristio minute i trudiću se da ovo bude samo početak i da ću i ubuduće opravdati poverenje trenera, rekao je Pecarski za Novosti.

Talentovani košarkaš naglasio je da dolazak italijanskog stručnjaka na klupu crno-belih može samo da mu pomogne u karijeri i da je spreman da čeka na narednu priliku.

Velika je promena za mene da ovako mlad dobijem tako ozbiljnog trenera. Ali mislim da je dobro što se tako rano desilo. Nije lako. Ni treninzi, ni čekanje šanse, ali kad prođem to, mislim da će sve ići odlično.

Pecarski je dodao da je atmosfera u ekipi fantastična i da mu stariji saigrači svesrdno pomažu.

Svi mi pomažu. Veličković, Gagić, Zagorac, Nikolić… To su igrači koji su mnogo toga prošli i znaju da me usmere na terenu, da mi daju savet. I stvarno dok sam u igri mnogo se lakše snalazim uz njihovu pomoć. Ekipa je fenomenalna, momci su super, družimo se, navijamo jedan za drugog. Mislim da je to najbitnije, dodao je košarkaš Partizana.

Komentari
Advertisements