Ilić: Prvenstvo i dalje traje, Milosavljev: Izgoreli smo u prvih 20 minuta

Detalj sa meča Brazil - Srbija

Muška rukometna reprezentacija Srbije pretrpela je poraz u trećem kolu A grupe na Svetskom prvenstvu od selekcije Brazila i svela šanse za plasman u narednu fazu na minimum.

Krilni igrač Vanja Ilić je naglasio da je presudila nervozna igra „orlova“ u prvom poluvremenu, ali da će i pored teške situacije ekipa nastaviti da se bori.

Nećemo se tek tako predati posle ovog poraza. Prvenstvo i dalje traje, tu su još dve utakmice i borićemo se do samog kraja, kao što smo i obećali. Bili smo nervozni u prvom poluvremenu, pravili tehničke greške, promašivali zicere koje nije trebalo. Kada kola krenu nizbrdo, krene nervoza, a mlad je tim i to je presudilo. Da smo imali još pet minuta možda bismo i stigli, ali sada je već kasno, rekao je Ilić, a prenele Novosti.

Golman Dejan Milosavljev složio se sa Ilićem da je prvi deo igre bio veoma loš, ali se nada da će ekipa pokazati reakciju u naredna dva meča.

Izgoreli smo u prvih 20 minuta, videlo se to na terenu. Nadam se da ćemo imati sreće do kraja grupe, sa utakmicama ostalih rivala, da ćemo uspeti da iznenadimo. Verujem da možemo da iznenadimo bilo kog protivnika. Od sjaja smo do očaja. Nadam se da će ova ekipa uspeti da napravi nešto, da ljudi budu ponosni na nju, dodao je Milosavljev.

Komentari
Advertisements