Novo pojačanje Partizana: Nisam Nđije, nego Endžaj, moguće je i da stignemo Zvezdu

Musa Nđije

Novo pojačanje Fudbalskog kluba Partizan Musa Endžaj stigao je danas u Beograd, gde će u četvrtak tokom dana biti predstavljen kao novi fudbaler crno-belih.

Doskorašnji fudbaler Stabeka je sa vicešampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor, te u tom periodu planira da se na najbolji mogući način prikaže navijačima Partizana.

Po sletanju na aerodrom ,,Nikola Tesla“, dvadesetrogodišnji napadač je prvo razrešio neke dileme sa novinarima u Srbiji. Naime, po medijima se moglo videti njegovo prezime u više izdanja poput: ,,Nđaje“, ,,Nžije“…

 – Moje prezime se izgovara ,,Endžaj“ – kazao je norveški fudbaler, a potom nastavio:

 – Znam da je Partizan veliki fudbalski klub sa velikom tradicijom, igrali su veoma dobro u Evropi prošle godine, to je veliki i respektabilan klub. Nisam znao baš mnogo, ali sam razgovarao sa mnogo ljudi, sa sportski direktorom Ivicom i rekao mi je mnogo o klubu  – kazao je Endžaj.

Novi napadač crno-belih je istakao da je bilo ponuda i drugih klubova, ali se on odlučio da dođe u Partizan.

– Razgovarao sam i sa porodicom i ljudima koji o ovdašnjem fudbalu znaju više od mene, rekli su svi da će ovo biti dobar korak u karijeri. Imao sam ponude iz Turske i Norveške, ali sam odlučio da dođem ovde i napadnem Ligu Evrope, možda i Ligu šampiona – rekao je Endžaj.

Endžaj je upoznat sa stanjem na tabeli u Super ligi Srbije, ali ističe da je u fudbalu sve moguće.

 – Video sam da je Crvena zvezda mnogo iznad, ali sve je moguće u fudbalu, tako da ćemo dati sve od sebe da igramo dobar fudbal.

Komentari
Advertisements