Zakarić i Šćekić ulepšali popodne deci iz Prihvatilišta

Prvotimci Partizana Goran Zakarić i Aleksandar Šćekić posetili su Prihvatilište za decu Beograd, gde su štićenicima podelili prigodne poklone i proveli vreme u zajedničkom druženju.

Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Pored Gorana Zakarića i Aleksandra Šćekića čućete životnu priču Nenada Ječmenice poznatijeg kao Čempi-maskota FK Partizan, koji je kao dete bio štićenik prihvatilišta.

FK Partizan se društveno odgovornim akcijama trudi da podigne svest o važnosti brige o deci, empatiji prema drugim ljudima i važnosti fer pleja na sportskom terenu i van njega.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu mnogobrojnim ustanovama i centrima za decu i odrasle u čitavoj Srbiji i regionu kroz donaciju sredstva za ličnu higijenu, garderobu i galanteriju.

Komentari
Advertisements