Definitivno „odjavio“ Partizan

Ivan Obradović na treningu reprezentacije Srbije

Od dugo očekivanog pojačanja Partizana na poziciji levog beka neće biti ništa, pa će Ivica Iliev i saradnici morati da pronađu novo rešenje.

Crno-beli su strpljivo čekali odgovor Ivana Obradovića, a dočekali su vest koja će ih razočarati. Bivši reprezentativac Srbije neće se vratiti u Humsku ulicu.

Posle promene trenera u Anderlehtu, Obradović je odlučio da ostane u trofejnom belgijskom klubu.

– Istina je, nastavljam karijeru u Anderlehtu. Promenom trenera sam dobio još jednu šansu da se dokažem i, kako stvari trenutno stoje, klub računa na mene u narednom periodu. Odigrali smo dva kontrolna meča na pripremama u Španiji, na kojima sam, po oceni struke, bio veoma dobar i koristan za tim. Usledio je zatim razgovor sa trenerom Rutenom, koji mi je nagovestio da ostajem i da je na meni da se borim za status prvotimca – rekao je Ivan Obradović za „Telegraf“.

Partizan vas je čekao, ali im niste davali lažnu nadu?

– Ne, apsolutno. Imali smo savršenu komunikaciju nekoliko meseci, ljudi iz Partizana su bili upoznati sa mojim planovima. Znali su da prvo moram da rešim status u Anderlehtu, jer sam smatrao da nisam pokazao sve što znam i da u proteklom periodu nisam ni imao adekvatnu priliku za tako nešto. Čelnici crno-belih su sve vreme znali na čemu su, pokazali su i veliko strpljenje i želju da me angažuju i hvala im na tome. Partizan je moj klub, moja kuća i to što se sada nisu složile kockice ne znači da neće u budućnosti, poručio je Obradović.

Komentari
Advertisements