Vučelić: Ispred nas su slatke muke, u pregovorima smo sa svetskim kompanijama

Milorad Vučelić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić, posle pobede crno-belih na sudu, kojom se završila 11-godišnja borba za stadion, najavljuje bolje dane za klub iz Humske. Prvi čovek crno-belih najavljuje skoru rekonstrukciju stadiona.

– Ispred nas su sada samo slatke muke. Jer, najavljena rekonstrukcija počinje uskoro, verovatno već ovog leta, i koštaće ukupno 14 miliona evra, koje je obezbedila država Srbija. Dobićemo moderan stadion po svim evropskim standardima, koji će moći sa ponosom da bude jedan od aduta najavljene kandidature za prvenstvo Evrope. Ostaje nam da gradske vlasti kroz urbanističke i neke druge planove usvoje plan rekonstrukcije, kao i projekt koji ćemo uskoro da predstavimo javnosti. Partizan zaslužuje moderno zdanje, a neke stvari koje su već uložene u modernizaciju, kao što su kapije za bezbedniji ulaz i elektronsko očitavanje ulaznica, koje smo nedavno montirali, biće naravno iskorišćene tokom rekonstrukcije celog objekta, rekao je Vučelić za „Novosti“.

Predsednik crno-belih je otkrio da se već razmišlja i o imenu stadiona koji će posle rekonstrukcije imati sve standarde koji su godinama bili sporni za organizaciju najvećih evropskih utakmica.

– Već smo u pregovorima sa nekoliko svetskih kompanija koje bi iz čisto sportskih i komercijalnih razloga pristale da stadion nosi njihovo ime – zaključio je Milorad Vučelić.

Komentari
Advertisements