Vuletić: Istorijski dan za crno-belu porodicu

Vladimir Vuletic

Uprava Fudbalskog kluba Partizan juče se na sudskom sporu izborila za stadion u Humskoj koji će ostati u njihovom vlasništvu.

Enigma koja je bila nerešiva za sve uprave kluba od pre četvrt veka, pa do danas, juče je dobila svoj epilog. Borba između JSD Partizan i Vojske Srbije je okončana i crno-beli sada i zvanično stadion u Humskoj mogu da nazovu apsolutno svojim.

Koliko je ovaj dan bio važan za Partizan, potvrdio je i potpredsednik kluba iz Humske 1 Vladimir Vuletić.

– Jučerašnji dan je istorijski dan za crno-belu porodicu. Presudom Apelacionog suda potvrđena je svojina JSD Partizan nad objektom stadiona u Humskoj 1, svih nepokretnosti veslačkog kluba na Adi Ciganliji, i svih nepokretnosti odbojkaškog i košarkaškog kluba na Kalemegdanu. Sve to sada pripada JSD Partizan. Reč je o vrhunskoj pravnoj pobedi, koja je trajala 25 godina, dakle gotovo četvrt veka. Pravni tim Partizana, na čijem čelu imam zadovoljstvo da budem, uz saradnju sa talentovanim pravnikom i zamenikom generalnog direktora Miloradom Nikolićem i poznatom beogradskom kancelarijom Kostić, zajedno sa članovima Upravnog odbora fudbalskog kluba i Upravnog odbora JSD Partizan, ostvario je trijumf koji su mnoge generacije sanjale. Mi to danas ostavljamo budućim upravama u amanet – kazao je Vladimir Vuletić za Telegraf.

Komentari
Advertisements