Antić priprema spektakularni oproštaj

Pero Antić

Jedan od najpoznatijih makedonskih košarkaša Pero Antić izjavio je kako je odbio primamljivu ponudu italijanskog Armanija i najavio da će se na leto oprostiti od košarke.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i makedonski reprezentativac Pero Antić priprema spektakularni oproštaj od košarke, iako je nedavno imao ponudu evroligaša.

Antić je u intervjuu za skopski radio „Antena 5“ otkrio da je nedavno imao ponudu Armanija.

– Pre nekoliko sedmica sam odbio ponudu Armanija, jer su mi u ovom trenutku misli usmerene na drugo mesto – rekao je Antić.

Antić je najavio da će se na leto zvanično oprostiti od profesionalnog igranja košarke sa, kako je istakao, spektakularnim mečom u Skoplju na koji će doći košarkaške zvezde iz Evrope i NBA i treneri sa kojima je radio.

– Ne želim previše da otrivam o tom događaju, ali ono što mogu da potvrdim je da će Luka Dončić i Al Horford sigurno doći. Zajedno sa mnogo drugih bivših saigrača koji su imena u evropskoj košarci. U Skoplju će biti i treneri koji su zaslužni za to što sam napravio u karijeri – rekao je Pero Antić.

Najtrofejniji makedonski košarkaš, koji je karijeru počeo u Skopskom Rabotničkom, igrao je i za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Fenerbahče, Atlantu.

Komentari
Advertisements