BURNO U INTERU: Spaleti osudio potez Marote i stao u odbranu Perišića!

Inter je u četvrtak eliminisan iz italijanskog Kupa i to pošto je Lacio bio bolji posle izvođenja penala (4:3).

Lučano Spaleti je na konferenciji za medije posle tog meča pričao o uzrocima poraza, ali se dotakao i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Poslednjih dana prelaznog roka se dosta pisalo o tome kako bi Ivan Perišić mogao da pojača Arsenal, ali do tog transfera ipak nije došlo.

Trener Intera Lučano Spaleti smatra da je Hrvat prevaren, ali da je profesionalac i da će brzo to zaboraviti.

Moramo da vratimo Perišića na pravi kolosek! Bila je ta priča oko njegove prodaje, ali on je profesionalac, razume svoju ulogu i već juče je bio drugačijeg raspoloženja nego prethodnih dana. Takve stvari se prosto dešavaju tokom prelaznog roka. Dobio je impresivnu ponudu i bio je na velikom iskušenju, ali onda je ipak shvatio da ta ponuda nije bila iskrena, pa se povukao. Sada će nastaviti sa treninzima, a kada mu ponovo samo Inter bude na umu, stavićemo ga u igru – rekao je Spaleti.

Perišić je meč protiv Lacija presedeo na klupi, a ono što je posebno zanimljivo je da je trener Intera indirektno kao krivca za propali transfer hrvatskog reprezentativca označio novog sportskog direktora „neroazura“ Đuzepea Marotu!

Naime, Marota je pre nekoliko dana izjavio da Ivan Perišić želi da napusti Inter, i da je veoma blizu prelasku u Arsenal.

Ne znam da li je bilo dobro ili ne, reći da Perišić želi da ode. Dobio je važnu ponudu i bio je otvoren za odlazakzavršio je Spaleti.

Fudbaleri Intera se u nedelju u okviru 22. kola italijanske Serije A na svojoj Đuzepe Meaci sastaju sa ekipom Bolonje.

Komentari
Advertisements