Srnić se vratio u srpski fudbal

rrem_vivid

Doskorašnji fudbaler Slaska iz Vroclava Dragoljub Srnić novo je pojačanje Voždovca, potvrđeno je danas.

Nekoliko dana nakon što je njegov brat blizanac Slavoljub napustio srpski fudbal i redove Crvene zvezde, Dragoljub Srnić je odlučio da se vrati u domovinu i potpiše za Voždovac.

Srnić se danas pridružio Zmajevima na pripremama u turskom Beleku, i već odradio popodnevni trening sa ekipom, a igrači Voždovca poželeli su mu dobrodošlicu na prvom treningu.

 – Srnić je bio u našim planovima od početka prelaznog roka i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo njegov dolazak. Šef stručnog štaba Aničić je insistirao na igraču Srnićevih karakteristika i zadovoljan sam što smo uspeli u nameri da ga dovedemo. Prelazni rok koji smo odradili jasan je pokazatelj ambicija kluba, pucamo na najveće domete u nastavku sezone – kazao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Ponikao je u Crvenoj zvezdi, gde je došao zajedno sa rođenim bratom, ali nije dobio priliku u seniorskom timu, te je bivao na pozajmicama u Sopotu i Čukaričkom, da bi konačno 2013. godine potpisao ugovor za tim sa Banovog brda. Posle pet godina u Čukaričkom, karijeru je nastavio u Poljskoj kada je zadužio dres Slaska.

Komentari
Advertisements