Poraz koji ne boli mnogo

Tatjana Ječmenica i Ivana Jorović

Duel Fed kup timova Srbije i Gruzije završen je pobedom naše reprezentacije od 2:1. Posle trijumfa Olge Danilović i Ivane Jorović u singlu, poen Gruziji doneo je dubl. Jorović i Danilović izgubile od gruzijskog para Kalašnjikova- Bolkvadze 3:6, 5:7.

– Žao mi je što nismo pobedile i dubl. Iako je bilo 2:0 za nas posle singlova, Ivana i ja smo imale jaku želju da pobedimo i dubl. Singl je bio dosta psihički i fizički težak i drago mi je što sam izvukla pobedu iz tog meča. Imala sam veliku podršku našeg tima, i sa klupe i od selektorke. Drago mi je da smo savladale Gruziju i ove godine i sada su nam misli okrenute ka narednom protivniku, Turskoj – rekla je Danilovićeva.

Veliko zadovoljstvo i na licu Jorovićeve koja je donela prvi poen Srbiji prvog dana takmičenja.

– Zadovoljne smo današnjim danom, dale smo sve od sebe na terenu. Na žalost u dublu nismo uspele da pobedimo, ali mislim da je najbitnije da smo singlove pobedile. Već sada se fokusiramo na sutrašnje mečeve, na pozitivnu atmosferu, imamo sjajan tim iza sebe. Srbijo navijaj za nas, pruži nam podršku. Zahvaljujem se i TSS što nam je omogućio da dođemo ovde i predstavljamo našu zemlju i hvala selektorki i celom našem timu što su uz nas i vode računa o nama – rekla je Jorovićeva.

U četvrtak (7. februar 2019) Srbija će rekete ukrstiti sa selekcijom Turske sa početkom u 10:00 časova po lokalnom vremenu na terenu broj 1 (11:00 po srednjeevropskom vremenu kome pripada i Srbija).

Naši tim čine: Aleksandra Krunić, Olga Danilović, Ivana Jorović i Nina Stojanović, predvođene selektorom Tatjanom Ječmenicom Jevtić.

Pobednici grupa u Batu boriće se u mini plej ofu za plasman u plej of za Svetsku B grupu 2020. a taj meč na programu je 20. i 21. aprila 2019. godine.

Komentari
Advertisements