Pomešaj ove noći crnu i zlatnu: Has predstavio izgled novog bolida [FOTO]

Američki tim Has predstavio je danas izgled šasije svog novog bolida uoči početka predstojeće sezone u Formuli 1.

Danas je predstavljeno potpuno drugačije izdanje ekipe iz Kanapolisa u odnosu na prethodne sezone kada su bolid Hasa krasile crvena, crna, bela ili siva boja, te će u budućnosti osnovne boje, zbog potpisivanja ugovora sa novim generalnim sponzorom, britanskim proizvođačem energetskog pića ,,Rič enerdžijem“, automobil Hasa krasiti crna i zlatna boja.

Has je prva ekipa iz Formule 1 koja je predstavila izgled svog novog vozila pre novu sezonu, a mogu se i primetiti neke inovacije koje su uvedene od strane čelnika organizacije. Prednja krila su šira, dok je zadnje krilo nešto bliže samom bolidu, kako bi vozači imali lakši uvid u ono što se dešava iza njih.

Izgled nove šasije na stazi će premijerno biti prikazan 18. februara, kada započinju test vožnje uoči početka nove kampanje u najbržem cirkusu na svetu.

U ekipi su izrazili želju za još boljim plasmanom u šampionatu konstruktora u novoj sezoni, pošto su prethodnu završili kao četvrti najbolji tim u Formuli 1.

Nova sezona Formule 1 počinje 17. marta trkom za veliku nagradu Australije, a u kokpitu Hasa u 2019. godini nalaziće se Kevin Magnusen i Roman Grožan.

 

Komentari
Advertisements