Bajern posustao u Vitoriji, u Milanu presudila četvrta četvrtina

Baskonija - Bajern 76:68

Pobedama Baskonije i Olimpije iz Milana zaključeno je 22. kolo Evrolige.

Bajern je u Vitoriji držao priključak gotovo tri četvrtine, u nekoliko navrata imao i prednost, doduše ne veću od 2 poena, ali je u finišu treće deonice popustio i dozvolio Baskoniji da pred ulazak u odlučujućih 10 minuta povede sa 59:53.

U poslednjoj četvrtini prednost španskog kluba kretala se uglavnom između 6 i 10 poena, a Bajern nije imao snage da završnicu učini neizvesnijom. Džening je bio najefikasniji kod Baskonije sa 13 poena, Džouns je postigao 12, a Porijer 11 poena. Derik Vilijams je predvodio Bajern sa 18 poena, dok srpski košarkaši nisu bili previše zapaženi. Lučić je postigao 8, Dangubić 2 poena, a Stefan Jović nije bio u protokolu.

Darušafaka je u Milanu imala poen prednosti na početku četvrtine četvrtine, ali je u poslednjih 10 minuta primila čak 30 poena i doživela novi poraz. Kuzminskas je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena, Džejms je dodao 18, a Džerels 16 poena. Vladimir Micov je za 22 minuta ubacio 11 poena. Kod Darušafake najbolji je bio Daglas sa 21 poenom.

Baskonija – Bajern 76:68
Olimpija Milano – Darušafaka 90:78

Komentari
Advertisements