Matić se predomislio kada je pozvala Vojvodina: Nisam nečastan

Doskorašnji fudbaler Seula Bojan Matić novo je pojačanje novosadske Vojvodine, iako je bio u završnoj fazi pregovora sa Voždovcem.

Posle samo šest meseci od odlaska u Seul, bivši napadač Mačve iz Šapca Bojan Matić vratio se u srpski fudbal i pojačao napad Vojvodine. Uprkos tome što je već bio viđen u dresu Voždovca, Matić se u poslednjem trenutku odlučio za odlazak u Novi Sad.

– S mnoštvo klubova sam razgovarao, na kraju prelomio i potpisao dvogodišnji ugovor s Vojvodinom – kazao je Matić, te nastavio.

– Vojvođanin sam, Vošu smatram svojim klubom. I, kad su čelni ljudi pozvali, nisam sam se dvoumio… ni, sekund – rekao je Matić.

Matić je, navodno, dao reč čelnicima Voždovca i ,,na krovu“ ga je već čekao zadužen broj. Međutim, stvari su se ipak drugačije odvile.

– Nečastan nisam, insistiram na tome. Tako se namestilo, ako već razumno pričamo, ništa novo i neobično u pregovorima. Vojvodina je, rekoh, velik klub i moj izbor… ne od juče, već od malih nogu – podvukao je Matić, a preneo ,,Sportski žurnal“.

 

Komentari
Advertisements