Milojević: Malo sam se pribojavao, mogli smo dosta da naučimo u Turskoj

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su pripreme za prolećni deo sezone sa maksimalnim učinkom, a trener Vladan Milojević izrazio je zadovoljstvo nakon minimalne pobede nad Mariborom.

Milojević je rekao da je utakmica bila očekivana i da su njegovi igrači mogli mnogo da nauče u Turskoj.

Utakmica je bila tvrda kako smo i očekivali, jer Maribor tako igra. Pred polazak na pripreme tražili smo jake protivnike kako bi igrači imali zahteve kakvi su bili protiv Maribora. Dobre provere smo imali i protiv Austrije i Ludogoreca, u takvim mečevima možete dosta da naučite i vidite gde ste, rekao je trener crveno-belih.

On je pohvalio igrače zbog profesionalizma i dodao da se pribojavao odnosa prema igri na kraju priprema.

Moram da pohvalim igrače za pokazan veliki profesionalizam, nije im bilo lako. Imali smo prvo 10 dana na Kipru, pa sada dve nedelje u Turskoj, duple treninge… Jedva su čekali da se završe pripreme. Na ovu poslednju utakmicu ne gledam baš kao na generalnu probu, dobro poznajem svoje igrače i malo sam se pribojavao odnosa prema igri na kraju priprema, jer onda može da dođe do nekih problema. Ipak, imali su jako dobar odnos, osim možda u prvih 15-20 minuta dok nisu „upalili“, posle je bilo dosta dobro. Ima vremena određene stvari da ispravimo u predstojećoj nedelji i da zadržimo sve one dobre elemente i principe u igri, dodao je Milojević.

Crvena zvezda će se u subotu vratiti u Beograd, a prvi meč u prolećnom delu sezone Superlige odigraće protiv Vojvodine 16. februara na stadionu „Rajko Mitić“.

Komentari
Advertisements