Zakarić: Prosinečki mi ne zamera ništa zbog Partizana

Goran Zakarić, Partizan - Šahtjor 2:0

Fudbaleri Partizana završili su pripreme za prolećni deo sezone i nakon povratka u Beograd do početka Superlige radiće u Beogradu.

Ofanzivni vezista crno-belih, Goran Zakarić, zadovoljan je pripremama uz ocenu da je Partizan pokazao da zna da igra.

Imali smo pet kvalitetnih provera gde smo u nekim utakmicama pokazali dosta dobrih stvari, u nekim je falilo nekih stvari, ali to je jednostavno taj period gde se traži i taktika i neki smisao za igru. Što se mene lično tiče, ovo su moje prve pripreme s Partizanom i srećan sam da sam ih obavio bez povreda. Sutra se vraćamo u Beograd, ali zadovoljan sam pripremama u Antaliji. Pokazali smo da znamo da igramo, rekao je Zakarić za sportsport.ba.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je siguran da će Partizan spreman ući u nastavak sezone.

Tu sam pet meseci, skoro pola godine, a kada su stizale ponude Željezničaru, mene ništa drugo nije privlačilo. To je sve bilo slično onome što sam već imao, pa nisam hteo da napuštam našu državu da bih otišao u Poljsku ili Rumuniju. Odlučio sam se za Partizan, to je veliki klub i od malih nogu sam navijao za Partizan. Verujem da ću nastaviti u dobrom ritmu kako je bilo i na leto. Trudiću se da bude još bolje, ali najvažnije da mi kao kolektiv delujemo dobro na terenu. Mislim da se Partizan dobro spremio i da ćemo spremni ući u prvenstvo. Zadovoljan sam svojim trenutnim stanjem i nadam se da ću pokazati na proleće još kvalitetnije igre.

Selektor „zmajeva“ i legenda Crvene zvezde, Robert Prosinečki, nije mu zamerio što je došao u Humsku.

Nije mi zamerio što sam u Partizanu. On to tako ne gleda. Ja i selektor imamo jako dobar odnos i posle mog potpisa dobio sam poziv na okupljanje reprezentracije. Malo smo se i šalili, ali atmosfera je jako dobra u reprezentaciji, zaključio je Zakarić.

Komentari
Advertisements