Boaći otkrio šta Zvezda mora da uradi u drugom delu sezone

Ričmond Boaći

Ričmond Boaći je obećao navijačima Crvene zvezde da će u drugom delu sezone biti mnogo efikasniji. Centarfor iz Gane je posle povratka iz Kine postigao šest golova u crveno-belom dresu.

– Planirao sam više, ali je bilo problema sa povredama. Sada je sve u redu, potpuno sam spreman. Svi dobro znaju kako igram kada sam fit, biće golova ove godine – rekao je Boaći za „Novosti“.

Kaže da mu je bilo o.k. u Kini dok je igrao za Gvandžu, ali mu je najlepše u Zvezdi i Srbiji.

– Kada sam bio u Kini, bilo mi je dobro. Ali kada je Zvezda ponovo zvala da se vratim, nisam mogao da odbijem. Za mene je sada Srbija druga zemlja, posle rodne Gane. Jedna od najboljih zemalja u kojoj sam bio. I kada ostarim, nikada neću da zaboravim Srbiju.

Pobeda protiv Partizana i novi gol u derbiju su imperativ za Zvezdinog centarfora.

– Prošlog puta su digli veliku buku bez razloga, siguran sam da je bio gol. Uvek se trudim da im dam barem jedan. Protiv Partizana još nisam slavio. Imam dva remija i poraz, ali sada moramo da ih pobedimo. I onda ću moći da kažem, uradio sam sve što je trebalo u Zvezdi. Ako pobedimo Partizan, moramo i ostale. Zbog toga je naš trener fantastičan. U svakoj je utakmici maksimalno ozbiljan. Tako se osvaja prvenstvo. Verujem i u novu Ligu šampiona, pa da opet naši navijači uživaju i budu srećni, zaključio je Boaći.

Komentari
Advertisements