Čović: Teo je obećao…

Stefan Jović i Miloš Teodosić

I predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović osvrnuo se na rastanak Miloša Teodosića i LA Klipersa. Poznato je da je Teodosić veliki navijač crveno-belih, a nekoliko puta je izjavio da ima želju da zaigra u dresu voljenog kluba.

– Miloš je jednom prilikom obećao da će, ako dobije otkaz u NBA, jednog dana zaigrati za Zvezdu. Ali ne razmišljam sada o tome, ja sam realan i moram uvek da budem čvrsto na zemlji – rekao je Čović, prenosi Informer.

Teodosić je nekoliko puta govorio o mogućem dolasku u Zvezdu, poslednji put prošle godine kada je gostovao kod Ivana Ivanovića.

– Sigurno da bih voleo, ali ne znam da li će biti izvodljivo i da li će biti mogućnosti. Ne želim da dolazim u Zvezdu kao istrošen igrač koji neće imati šta da ponudi svom timu – rekao je tada Teodosić.

Sličnu izjavu dao je i godinu dana ranije:

– Neću od toga da pravim „špansku seriju“. Rekao sam jednom i ništa se nije promenilo. Želim da obučem Zvezdin dres, moj jedini „uslov“ je da se u tom trenutku karijere osećam zdravo i spremno da zaista pomognem klubu, a ne samo da budem maskota na terenu.

Komentari
Advertisements