Iliev: Nikad veći jaz između Partizana i Zvezde

Ivica Iliev

Ivica Iliev je svestan da prelazni rok u Partizanu nije odrađen kako je planirano. Sportski direktor crno-belih i pored toga smatra da će ekipa biti jača u nastavku sezone.

Iako nije doveo zamenu za Marka Jankovića, Iliev tvrdi da klub iz Humske ima aduta na toj poziciji.

– Na osnovu utakmice protiv Krila Sovjetov verujem da će nam dosta dobrog Zoran Tošić doneti. Vidim ga svežijeg, moćnog, odlučnijeg na terenu i spremnog da povede ekipu. Verujem da će mnogo igrača koji su jesenas imali manji učinak i manje igrali – biti značajnije za klub. Otišao nam je Janković, nažalost, na toj poziciji nismo doveli onog kog smo želeli, Tokmaka Nguena. Ne tražimo alibi, a na toj poziciji sad je Bambi Tošić i zato sam optimista, rekao je Iliev, prenosi Telegraf.

Ilev trvdi, Partizan će biti jači:

– Janković, nažalost, nije igrao celu polusezonu, bio je odsutan pet šest utakmica zbog povreda. Letnje novajlije su nadošle, biće mnogo bolje. U principu, novajlije zbog sitnih povreda nisu dobro skenirane, ali sačekajmo.

Sportski direktor crno-belih priznaje da nikada nije bio veći jaz između večitih rivala, kada su finansije u pitanju.

– Večiti derbi je blizu i vodim se poslednjim mečom – igrala ga je naša ista ekipa i nemam tu nikakvu bojazan. Što se tiče njih i nas – finansijski je sve jasno, nikad nije bio veći jaz nego u ovom trenutku, zaključio je Iliev.

Komentari
Advertisements