Tomić: Perfektno!

Milan Tomić

Trener košarkaša Crvene zvezde, Milan Tomić, konačno je bio u potpunosti zadovoljan igrom vojih košarkaša.

Crveno-beli su deklasirali Mornar u Baru, matematički osigurali prvu poziciju, a Tomić je utakmicu okarakterisao kao perfektnu.

Odigrali smo jednu perfektnu utakmicu 40 minuta, od početka do kraja, upravo ono što tražim cele godine, da uvek bude puna koncentracija i da nikada ne pada ritam. U današnjoj, savremenoj košarci dovoljna su dva-tri minuta da se preokrenu velike razlike i izgubi utakmica. Tražio sam od igrača da odigraju i koncentrisano i kvalitetno, a mislim da je večeras bila i kvalitetna i atraktivna košarka, rekao je Tomić.

Uprkos izostanku važnih igrača pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

I pored izostanka Perperoglua, Lazića i Čovića, u zadnjih mesec dana imali smo problema što se tiče povreda i bolesti, pa i ja sam bio bolestan, odigrali smo, stvarno super i matematički smo posle ove pobede obezbedili prvo mesto u ABA ligi. To ne znači da smemo sad da padnemo, moramo da igramo u kontinuitetu jer imamo još tri utakmice u ABA ligi koje moramo da odigramo 100 odsto i ostvarimo tri pobede. Bila je odlična atmosfera u dvorani. Želeo bih da čestitam domaćinima na organizaciji utakmice. Bilo je stvaro zadovoljstvo igrati u Baru, dodao je Tomić.

Komentari
Advertisements