Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu! [VIDEO]

Vaterpolo Zvezda

Vaterpolisti Crvene zvezde odigraće večeras utakmicu sa Mornarom u Splitu u okviru Regionalne vaterpolo lige, međutim uvertira za ovaj meč nije bila nimalo prijatna.

Kako je prenela „Slobodna Dalmacija“ četiri igrača crveno-belih napadnuti su tokom prepodneva dok su u klupskim obeležjima sedeli u jednom splitskom kafeu. Grupa mladića prišla im je i zatražila da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, nakon čega su počeli da ih guraju i tuku.

Isti izvor je naveo da su trojica vaterpolista pobegla, a jedan se spasao skokom u more. Kada je izašao iz vode utvrđeno je da nema povreda, a preostala trojica igrača vratila su se u hotel. Splitska policija, kako je navedeno, još uvek traga za napadačima.

Odjednom je nastala vika i galama. Riva je bila puna, odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palate, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac, prenela je „Slobodna Dalmacija“ reči jednog od očevidaca ovog nemilog događaja.

Utakmica Mornar – Crvena zvezda biće odigrana u subotu od 20.30 časova.

Komentari
Advertisements