Pavićević ljut: Ovi moji zečići će zažaliti zbog ovakvog odnosa

Đorđije i Mihailo Pavićević

Crvena zvezda je i drugi put u sezoni deklasirala Mornar i matematički osigurala prvo mesto pred plej-of ABA lige.

I dok je Milan Tomić posle meča izjavio da su njegovi igrači odigrali perfektnu utakmicu trener Barana Mihailo Pavićević bio je veoma ljut.

Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Nismo ih, rekao bih, naterali ni da se oznoje i to je ono što me najviše boli. Ove poslednje dve utakmice smo igrali protiv dve najbolje ekipe u ligi, to je nesporno, i ptice na grani znaju da su Zvezda i Budućnost dve najolje ekipe u ligi, ali ne mogu da shvatim da u obe utakmice uđemo sa belom zastavom pre nego su i počele. Jer, nemam drugog objašnjenja za ovakvu igru. Jednostavno, bez srca. Videli ste, na 35 razlike za Zvezdu, oni prave dva skoka u napadu. To vam govori kakav je odnos prema igri bio jedne i druge ekipe. Moram tu da izuzmem jedino Vukotu Pavića koji je ostavio srce na parketu i odigrao koliko može. Ostali nisu dostojni ni jednog komentara i to je ono što me strašno boli. Zvezda je bila i prošle godine bolja od nas, ali mi smo bili ekipa s karakterom. Ove godine toga nema, to su neki mali bljesci protiv nekih ekipa. A čim vidimo da je neka ekipa jača ponašamo se kao grupa zečića, rekao je Pavićević posle meča.

On je dodao da će mnogi igrači zažaliti zbog ovakvog ponašanja i odnosa prema igri.

Nama preostaje da u preostala tri kola tražimo još jednu pobedu kako bismo se spasili onog najgoreg. Nadam se da ćemo ovu pauzu iskoristiti da se spremimo za te zadnje tri utakmice i za tu jednu pobedu koja nam je neophodna i da privedemo nekako ovu sezonu kraju. Moram da kažem da će dosta od ovih igrača zažaliti što imaju ovakav odnos prema igri, dodao je trener Mornara.

Komentari
Advertisements