Gomeša ne zanima što je bilo milionskih ponuda iz Saudijske Arabije

Napadača Partizana Rikarda Gomeša ne interesuje to što je klub odbio višemilionske ponude za njega tokom zimskog prelaznog roka.

Rikardo Gomeš je bio jedna od glavnih figura zimskog prelaznog roka u našoj zemlji, međutim, najbolji strelac crno-belih ostaće u klubu iz Humske barem do leta, uprkos odličnim ponudama koje su stizale na adresu Partizana.

– Znam da je postojala ponuda iz Saudijske Arabije od tri – četiri miliona evra, ali to me ne zanima. Još na početku priprema rekao sam da je i za Partizan i za mene najbolje da ostanem još šest meseci. Jedino što me zanima: sa crno-belima do uspeha – poručio je Rikardo Gomeš.

Usled povreda sa kojima se mučio, fudbaler sa Zelenortskih Ostrva se vratio u finišu priprema i zaigrao na nekoliko poslednjih utakmica. Pred početak drugog dela sezona, istakao je jasne ciljeve.

– Spreman sam da pokažem da sam 100 odsto glavom u Partizanu, bez obzira na ponude tokom prelaznog roka. Sve je to prošlost! Ostao sam sa zadatkom da uradim sve što je do mene kako bih pomogao ostvarenju dobrih rezultata u prvenstvu i kupu – kazao je Gomeš, a preneo ,,Sportski žurnal“.

Gomeš je u prvom delu sezone postigao 14 pogodaka, od toga 10 u prvenstvu i četiri u Evropi.

Komentari
Advertisements