Predsednik CSKA: Teo će učiniti sve da zaigra za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Miloš Teodosić

Predsednik košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Andrej Vatutin otkrio je za rusku ,,Izvestiju“ da srpski plejemejker Miloš Teodosić ima za cilj da igra za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

U nedavnom razgovoru između Vatutina i Teodosića, vodeći čovek CSKA rekao je da srpski plejemejker i dalje nije odlučio hoće li se vratiti u neku od evroligaških ekipa.

 – Kada smo razgovarali, kako sam razumeo, još nije odlučio hoće li se uskoro vratiti u Evroligu ili će pokušati što bolje da se pripremi za Svetsko prvenstvo – kazao je Vatutin.

Miloš Teodosić je prošle nedelje ostao bez angžmana, pošto je otpušten od strane Los Anđeles Klipersa. Sada je, kako otkriva Vatutin, povratak u reprezentaciju Srbije na vrhu Miloševe liste prioriteta.

 – Učiniće sve što je moguće kako bi zaigrao za svoj nacionalni tim. Takođe, njegova supruga i on očekuju prinovu, pa tako, on želi ono što je najbolje za njegovu porodicu. Košarka trenutno nije jedini problem koji ga okupira – otkrio je Vatutin.

Miloš Teodosić

Predsednik ,,armejaca“ se nije rastao u lošim odnosima sa Teodosićem, nakon odluke plejmejkera da ode u NBA ligu leta 2017. godine.

 – On je u dobrom stanju, generalno. Ipak, u NBA ligi je veoma značajno da si mlad i zdrav. Nije imao sreće sa povredama u poslednjih godinu i po dana. U svakom slučaju, odradio je dobar posao i probao je da izvuče najbolje. Da nije otišao u NBA ligu kajao bi se do kraja života – rekao je Vatutin.

Nedavno su Fenerbahče i Efes odbacili mogućnost dovođenja Teodosića, koji se dovodio u vezu sa njima, pa se kao jedini kandidat za angažovanje srpskog pleja izdvaja Makabi iz Tel Aviva.

Komentari
Advertisements