Priveden napadač na fudbalere Napretka, Kosanović: Dopustili smo da bitange rade šta žele

Stadion Napretka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu identifikovali su i priveli 30-godišnjeg sugrađanina, osumnjičenog da je u nedelju oko 19 sati, ispred Pionirskog parka u tom gradu, naneo laku telesnu povredu državljaninu Senegala, inače fudbaleru kruševačkog Napretka, prenosi Tanjug.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, protiv osumnjičenog će, po nalogu nadležnog tužioca, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, saopštio je MUP.

Mediiji su ranije javili da je dvojicu fudbalera kruševačkog „Napretka“ – Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa – napala grupa huligana.

Kako je preneto, dva mladića su u Pionirskom parku najpre verbalno, a potom i fizički nasrnula na fudbalere i naneli im povrede.

Ceo slučaj prokomentarisao je i trener Napretka Milorad Kosanović.

– S razlogom se digla prašina zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, ali vidite da se i kod nas događaju iste stvari, nema gotovo nikakve razlike. Dopustili smo da bitange i divljaci rade šta požele i da uglavnom prolaze nekažnjeno. Usudili su se da napadnu Ibru (Ibrahim Ndiaje prim. aut.), koga svi u gradu obožavaju. Ne možete da verujete o kakvom se momku radi. Obojica su divni, vaspitani, posvećeni u radu i jako vole Srbiju i Srbe. Ali Ibra se već odomaćio, navijači ga obožavaju, kao i Kruševljani, rekao je Kosanović za Telegraf.

Komentari
Advertisements