Rivers i zvanično Zvezdin: Da pomognem da se vratimo u Evroligu

Kej Si Rivers

Kej Si Rivers je i zvanično postao igrač Crvene zvezde, pošto je u ponedeljak prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa šampionom Srbije.

Iskusni 31-godišni košarkaš koji može da igra na tri pozicije veliko iskustvo sticao je igrajući profesionalnu košarku poslednjih 10 godina u brojnim velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern) sa kojima je osvajao i trofeje na najvišem nivou.

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je nakon poziva Crvene zvezde kako i sam kaže nakon obavljenih pregledam znao da je njegova nova epizoda u ozbiljnoj košarkaškoj karijeri:

– Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo, bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažnije trofeje i vrati se u Evroligu. To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba… vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne, rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su pokazali da je u izvanrednom fizičkom stanju.

Novi igrač Crvene zvezde već tokom popodneva priključiće se novim saigračima na treningu, kako bi se što pre uključio u rad tima pred izazove koji slede.

Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.

Komentari
Advertisements