Ivanović: Derbi će potvrditi da smo bolji nego jesenas

Đorđe Ivanović

Došao je u Partizan kao najbolji fudbaler Superlige, ali do sada nije opravdao očekivanja u Humskoj.

Đorđe Ivanović će i u prolećnom delu sezone nastupati za crno-bele, a sam kaže da ima još mnogo toga da pruži u ovom klubu.

Želeo sam da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga, jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu! Što se tiče samog kluba i igrača imam samo reči hvale. Osvojili smo od kada sam došao Kup, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine, rekao je Ivanović za klupski sajt.

Bivši fudbaler Spartaka se povredio na početku priprema i još uvek se nije uključio u redovan trenažni proces.

Povreda se desila odmah na početku priprema. Zbog loših vremenskih uslova i snega promenili smo podlogu, trenirali na terenu sa veštačkom travom, što mi nije prijalo. Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je ahil nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja. Svaki dan sam se nadao da ću onaj sledeći potrčati, ali…Cele pripreme sam proveo u bazenu, na biciklu i u teretani. Čini mi se da sam počeo da sanjam da vozim bicikl. Nijedan trening nisam propustio, radio sam dva puta dnevno u teretani u dogovoru sa doktorom i fizioterapeutima trudeći se da ne izgubim puno sa povredom.

Partizan će na otvaranju prolećnog dela sezone gostovati ekipi Bačke, a Ivanović je optimista.

Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju, zaključio je ofanzivac crno-belih.

Komentari
Advertisements